Naast mijn coaching geef ik regelmatig informatieve workshops over hooggevoeligheid en emoties aan professionals. Op deze pagina deel ik het aanbod met je.

Schatgravers

Schatgravers voor (kind) professionals

Schatgravers met alle mogelijkheden die het spel in zich heeft!

Werk jij als gepassioneerd professional met kinderen en wil jij graag meer weten over het spel Schatgravers en hoe je dit kunt inzetten bij kinderen?

Als licentietrainer laat ik je kennismaken met dit positieve en verbindende spel. Een compleet verzorgde workshop met als extra’s een schatkaart poster, alle ins en outs, handouts, en heel véél speeltips.

De workshop wordt gegeven op een fijne locatie midden in de Betuwe, in een ruime, lichte serre met uitzicht op de tuin.

Er is volop ruimte om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en om inspiratie op te doen.
Het spel laat je spelenderwijs verbinden met jezelf en de ander. Het geeft een completer beeld van jezelf en versterkt het zelfvertrouwen. Een stevige basis voor ieder kind!

Wanneer:
Waar: Prinses Margrietlaan 3, TIEL

De prijs is €120,- exclusief btw en inclusief een lunch, koffie/thee en materialen. Het spel is niet inbegrepen, dit kun je bij mij aanschaffen en kost € 35,00.
Er is plek voor maximaal 6 personen en bij minimaal 2 personen gaat de workshop door.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@kindercoachpraktijkbabette.nl

Na inschrijving ontvang je een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.

Een workshop binnen je team of aan een groep op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Stuur een mail voor info naar info@kindercoachpraktijkbabette.nl of bel met 06 28457175.

SOS kinderen en emoties

. Je volgt de online training Trainingen voor professionals

Als lid van het team van trainers voor SOS kinderen en emoties mag ik ook de 2 daagse training voor professionals incompany verzorgen.

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Het kind zou zich zo veel beter kunnen ontwikkelen als het weet dat jij hem of haar begrijpt. Inzicht in emoties en er op een effectieve manier op reageren, maakt het verschil.

Deze training biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt (of opfrist) in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

Deze training is als incompany training te boeken op locatie en zeer geschikt voor o.a. kinderdagverblijven, basisscholen, gastouderbureaus, zorgboerderijen en welzijnsorganisaties.

Wil jij met jouw team deze training volgen, of eerst meer informatie hierover? Laat het me weten. Ik kom je er graag meer over vertellen.

Voor meer informatie of aanmelden: Training voor professionals over kinderen en emoties (sos-kinderenenemoties.nl)

train de trainer SOS hooggevoelige kinderen en emoties

Samen met Lea Hendriks en Fanny Möhlmann, heb ik de train de trainer ontwikkeld voor professionals die graag workshops aan ouders van hooggevoelige kinderen willen geven. Deze train de trainer kun je volgen ná de (basis)training. We vinden het namelijk van belang dat je eerst de informatie en visie van SOS kinderen en emoties tot je neemt en verwerkt, voordat je workshops voor ouders gaat verzorgen.

Omdat het brein van een hooggevoelig persoon anders werkt, wat inmiddels wetenschappelijk is aangetoond, werken ook emoties anders. En dus ook bij hooggevoelige kinderen. Ouders merken vaak dat ‘standaard’ adviezen niet werken voor hun kind en zijn daardoor erg zoekende naar wat wel helpt. Met deze workshop ben jij deze ouders tot steun. Je geeft heldere en duidelijke informatie over wat hooggevoeligheid inhoudt én je legt daarbij uit hoe dit doorwerkt bij emoties. Je biedt ouders praktische tips die ze meteen toe kunnen passen.

Heb jij een passie voor hooggevoeligheid en het begeleiden van ouders/gezinnen en wil jij graag deze workshop verzorgen, dan ben je van harte welkom bij deze train de trainer. Ter voorbereiding volg je de (online) training van SOS kinderen en emoties, zodat de visie en uitgangspunten van SOS voor jou helemaal helder zijn. Daarna volg je de train de trainer waarin je het programma toegelicht krijgt en zelf de workshop gaat ervaren, zodat je daarna in staat bent om zelf deze waardevolle workshop te verzorgen.

WAT BIEDT DEZE TRAINING JOU?
Een waardevolle en inspirerende tool om ouders van hooggevoelige kinderen bewust te maken en concrete handvatten te geven in het omgaan met de emoties van hun kind. Een uitgewerkt programma voor een 4 delige workshop, d.w.z. 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. Een tool om een vertrouwensrelatie op te bouwen met ouders, waarna ze vanuit dit vertrouwen eerder een beroep op je zullen doen voor individuele coaching/begeleiding of andere diensten.

PROGRAMMA
De train de trainer dag bestaat uit één dag van 7 uur. In deze training wordt het complete programma met jou doorgelopen en ervaar je zelf de diverse oefeningen en opdrachten. Door deze workshop zelf te ervaren en met elkaar inspiratie uit te wisselen, ben je na afloop in staat om deze workshop zelf als professional te gaan geven. Deze workshop is een perfecte aanvulling op jouw diensten in het begeleiden/coachen van ouders van hooggevoelige kinderen.

Kijk voor meer informatie en actuele data op: Training voor professionals over kinderen en emoties (sos-kinderenenemoties.nl)

10 juni 2024 in Zwolle
6 november 2024 in Ochten