Wat doe ik?

Ik help hooggevoelige kinderen omgaan met gevoelens van boosheid, (faal)angst en onzekerheid, zodat er thuis meer rust ontstaat en zij op school volledig uit de verf komen.

Ik leer hen om zichzelf beter te begrijpen en hoe ze hun kwaliteiten als kracht kunnen inzetten. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met prikkels van buitenaf, krijgen ze meer zelfvertrouwen en (lichamelijke) klachten en angsten verminderen.

Daarnaast geef ik praktische tips voor thuis en op school door te kijken welke (kleine) aanpassingen er gedaan kunnen worden, zodat een kind zich beter voelt.

Naast mijn coaching geef ik regelmatig informatieve workshops over hooggevoeligheid en emoties aan ouders.

Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijn aanbod en de mogelijkheden in coaching die ik te bieden heb,

Twijfel je welk aanbod voor jullie kind of situatie het beste aansluit?
Ik denk graag met je mee!

Kindercoaching

Omdat geen een kind hetzelfde is, is ook geen een traject hetzelfde. Bij ieder kind ga ik op zoek naar wat het beste past bij hem of haar. De eerste sessies draaien om het bouwen van een vertrouwensrelatie. Alleen als een kind zich veilig voelt en volledig zich zelf kan zijn, zal hij/zij zich ook volledig willen uiten. Aandacht en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden hierbij.
Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen en methodes. Ik ga altijd op zoek naar de interesses van het kind, niets staat dus vast, alles behoort tot de mogelijkheden.

U kunt zich telefonisch of via mail aanmelden. Een eerste telefonische kennismaking is uiteraard gratis. Daarna kunnen wij op een zo kort mogelijk termijn een intake plannen. Een verwijzing is niet nodig.

Telefonische kennismaking (max. half uur) Gratis
Intakegesprek (max. 1.5 uur) €75,00
Coachsessie (1 uur) €75,00
Tussentijds oudergesprek (max. 60 minuten) €75,00
Sparringssessie (60 – 90 minuten) €95,00

Beroepsvereniging

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de Stichting Adiona. Dit is
de beroepsorganisatie voor coaches binnen de vakgebieden kindercoaching, jeugdcoaching en gezinscoaching en streeft naar een breed draagvlak van het vak in de maatschappij. “Samen staan we sterk”