Wie ben ik

 

Mijn naam is Babette van der Beek, getrouwd met Sander en samen zijn wij de trotse ouders van drie energieke zoons.

Ik ben kindercoach, (ervarings) deskundige op het gebied van hooggevoeligheid, trainer Ik leer leren, trainer Schatgravers, docent Frans en studiebegeleider bij een huiswerk instituut.

Mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen en jongeren op hun weg naar zelfstandigheid. Vooral de combinatie van kind, school en gedrag spreekt mij enorm aan.

Op de weg naar zelfstandigheid kunnen zich tijdelijke problemen voordoen op het gebied van leren, emoties en gedrag. Door aandachtig naar een kind te luisteren, te observeren en door in gesprek te gaan, kan ik mijn kwaliteiten inzetten om een verandering en een bewustwordingsproces teweeg te brengen bij zowel het kind als bij de ouders.

Als kindercoach begeleid ik kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar.

Ik werk één op één met een kind of in kleine groepjes. Op die manier krijgt het kind alle aandacht en de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Inmiddels heb ik een schat aan ervaring opgedaan in mijn praktijk en tijdens het begeleiden van middelbare scholieren bij een huiswerk instituut en zeker ook binnen mijn eigen gezin. Deze ervaring zet ik graag in om jou te helpen!