Wat doe ik

 

Kindercoaching is voor alle kinderen en jongeren die hulp kunnen gebruiken bij:

Zelfvertrouwen, (faal)angst, boosheid, concentratieproblemen, pesten of gepest worden, verwerken van een echtscheiding, hooggevoeligheid, leerproblemen en studievaardigheden.

 

Naast het coachen van kinderen en jongeren, geef ik ook workshops en trainingen:

 

Workshop Schatgravers voor kindercoaches en kindprofessionals

Als licentie trainer geef ik workshops voor kindercoaches en kindprofessionals, maar ook voor ouders en kinderen.

Werk jij als (kinder) coach, in het onderwijs, als pedagogisch medewerker of werk jij op een andere manier met kinderen? Dan is het spel Schatgravers een prachtig spel om mee te werken! Verbindend, positief en een boost voor het zelfvertrouwen en zelfbeeld van kinderen. 

Tijdens de wokshop Schatgravers ga je kennismaken met het spel en de legio mogelijkheden om het spel te spelen en in te zetten! Uiteraard zal ik als deskundige op het gebied van hooggevoeligheid veel tips en werkvormen geven over het inzetten van Schatgravers en andere materialen bij hooggevoelige kinderen! Na afloop weet ik zeker dat je razend enthousiast bent en vol inspiratie terug naar huis gaat.

De eerste workshop voor professionals in 2019 staat gepland op vrijdag 24 mei van 10.00-14.00 uur.

Inschrijven kan via info@kindercoachpraktijkbabette.nl

 

Training ik leer leren

Ik leer leren is een training voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 8, brugklassers en kinderen uit leerjaar 2 of 3 die vastlopen in hun schooltaken of die slimmer willen leren. Gedurende 5 bijeenkomsten van 1,5 uur komen alle aspecten aan bod van leren. De verschillende leerstijlen, leerstrategie, plannen en organiseren, motivatie en concentratie en faalangst. Je leert HOE je moet leren, welke voorwaarden je hiervoor nodig hebt.

Trainingsdata 2019:

Op woensdag 30 januari gaat er weer een nieuwe training van start van 15.30-17.00 uur. (VOL)

Op dinsdag 29 januari van 15.30-17.00 uur start ook een nieuwe groep.

Indien bovenstaande data jou niet uitkomen, bel mij dan even, dan kijken we samen of er een andere tijd of dag mogelijk is.

Inschrijven kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@kindercoachpraktijkbabette.nl